Om os

Vi mener at alle har ret til en smertefri hverdag. Derfor startede vi PerfectPosture, så vi kunne hjælpe danskerne med at få en nemmere hverdag uden gener og ubehag.

Når du bestiller din første holdningskorrigerende t-shirt, er det først og fremmest vigtigt at den sidder ordentligt på dig. Kun sådan kan den give den optimale støtte og hjælpe din kropsholdning.

Vi tror på vejledning og kommunikation 

For at opnå den ønskede effekt skal du have den rette størrelse t-shirt og den rette vejledning. Derfor vil vi gerne have at du kontakter os, uanset hvilken type spørgsmål du har, så vi sammen kan finde på løsningen til netop dig.

Hos PerfectPosture tror vi nemlig på et godt forhold til vores kunder. 

Vi bruger vores egne t-shirts - hver dag

Vi mener at en virksomhed skal kunne stå 100% bag sit produkt og derfor bruger vi vores holdningstrøje til hverdag. Det betyder også at når du snakker med en fra kontoret, får du ikke kun god service og viden om produktet, men du snakker også med en person der kan fortælle dig om virkningen på egen krop. På den måde kan du få den bedst mulige vejledning, og den bedst mulige oplevelse når du handler med os.