Hvordan kan PerfectPosture hjælpe dig?

Holdningstrøjer fra PerfectPosture

Vores holdningskorrigerende tøj er designet til at afhjælpe smerter i ryggen ved at øge kroppens evne til at holde en sund kropsholdning. En holdningstrøje fra PerfectPosture hjælper dig også med at få aktiveret de underaktive muskler i ryggen og beskytter din lænd i udsatte situationer. Mere konkret betyder det, at din ryg holdes aktiv, dine skuldre rulles tilbage, og din lænd bliver støttet. Sådan kan t-shirten både smertelindre ved gener, men også forbedre kroppens holdning i hverdagen. 

 

PerfectPosture

 

Hvor ofte skal du bruge din t-shirt?

Du kan bruge din PerfectPosture t-shirt i alle aspekter af din dagligdag. Vær især opmærksom på at bruge trøjen under fysisk hårdt arbejde, såsom løft eller lignende bevægelser, hvor der er risiko for at skade led, skuldre eller ryg. Du kan derfor med fordel benytte trøjen under træning, så du er sikker på at holde din ryg og dine led stærke og rette, så du undgår skader.

T-shirten er bl.a. velegnet til en stillesiddende hverdag på et kontor. På kontorer kan du være tilbøjelig til at sidde med en dårlig holdning i mange timer om dagen, og dette kan være mindst ligeså skadeligt som fysisk hårdt arbejde. Her hjælper trøjen med at holde dig rank og stærk gennem hele dagen.

PerfectPosture t-shirts er diskrete og er lavet i et let mesh-materiale, så din krop kan ånde. Dette gør dem også nemme og rare at have på under arbejdstøjet, uanset om du bærer uniform, kjole, skjorte eller kedeldragt til hverdag.

Hvor hurtigt vil du opleve resultater?

Nogle vil kunne mærke forskellen med det samme, og vil kunne både se og føle at de har en mere rank holdning. Det kan dog tage tid og en smule tilvænning fra kroppens side, før der kommer resultater. Dette skyldes at alle de små muskler, som normalt er inaktive, bliver aktiveret. Hvor nogle vil kunne mærke forskellen hurtigt, vil andres resultater komme løbende. Selvom resultaterne varierer fra person til person, er vores erfaring at de fleste efter 7-10 dage føler at det er mere naturligt at sidde rankt og holde ryggen strakt. Denne effekt sker faktisk også når t-shirten ikke er i brug.

Mange oplever dog det bedste resultat ved fortsat at benytte t-shirten, især de dage hvor deres ryg er udsat pga. stillesiddende arbejde, usunde arbejdsstillinger eller lignende.

Vi er alle forskellige, så start derfor roligt ud med at benytte trøjen. Mange kan sagtens have t-shirten på hele dagen, uden at rygmusklerne bliver trætte. Hvis det er tilfældet ved dig, så kan du sagtens benytte trøjen alt det, du vil. Hvis du derimod bliver træt i ryggen, så er det en helt naturlig reaktion på at t-shirten aktiverer muskler, der ikke er vant til at blive aktiveret. Mange er slet ikke vant til at sidde ret. Du kan i den situation med fordel arbejde dig op fra en time om dagen, til at bruge den længere og oftere.

Praktisk info:

Trøjen er praktisk, da den både kan bruges til hverdag og til sport. Brug den under dit almindelige tøj eller sportstøj, eller brug den alene. T-shirtens enkle look gør den nem at style og da den sidder stramt om kroppen, er det nemt at bruge den under andre lag. 

Vask af t-shirten

Du kan sagtens vaske t-shirten i vaskemaskinen, vi anbefaler dog maks 30 grader for at undgå unødigt slid på materialet.

Hvordan skal t-shirten sidde?

Er du i tvivl om, hvordan du tager trøjen på eller hvordan den skal sidde, så se denne korte video, hvor vi gennemgår trøjens form og fit. 

 

Størrelsesguide

 

 

 

Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til trøjen både før og efter, du har foretaget et køb.